OM AFAGPRISEN  

Arkitektenes fagforbund ønsker alle arkitektur- og designstudenter velkomne til å delta i årets konkurranse om å vinne AFAGPRISEN 2020 og 15 000 kr. 

For å delta i konkurransen skal du sende inn et arbeid som svarer på et tema gitt av studentutvalget i Arkitektenes fagforbund.

Temaet for 2020 er ensomhet.

Arkitektenes fagforbund er fagforbundet for deg som studerer til en mastergrad eller tilsvarende innen arkitektur, planlegging, design eller kunsthistorie.Vi har nærmere 5000 medlemmer og er tilsluttet hovedorganisasjonen Akademikerne. AFAG har som mål å arbeide for gode lønns- og arbeidsforhold gjennom ordnede avtaleforhold, å yte medlemmene bistand i tvister med arbeidsgiverne og å arbeide for full sysselsetting blant arkitekter.

I opprettelsen av AFAGPRISEN ønsker Arkitektenes fagforbund å vise frem tverrfaglighet og kreativitet blant våre medlemmer på studentnivå. 

Målet er å stille ut alle arbeidene på de ulike studiestedene høsten 2020.

Vinneren av AFAGPRISEN 2020 mottar kr 15 000. Vi premierer andre- og tredjeplass med henholdsvis kr 10 000 og kr 5000. Konkurransen er åpen for alle arkitektur- og designstudenter.