Anna Andrea Vik Aniksdal

Anna Andrea Vik Aniksdal er partner i Kolab Arkitekter AS og har master fra Bergen Arkitekthøgskole i 2013 der hun blant annet vant Statsbyggs studentpris for sitt diplomprosjekt. Hun har erfaring fra teater og gunnstudier i kunst, og jobber for øyeblikket med små og mellomstore arkitekturprosjekter, kunstprosjekter og scenografi, i tillegg til at hun underviser i arkitektur. 


www.kolab.no

Arild Eriksen


Arild Eriksen har master i arkitektur fra Bergen Arkitekthøgskole i 2004. Etter flere år som ansatt hos kontorer som Griff, Kristin Jarmund Arkitekter og Lund Hagem Arkitekter startet han Eriksen Skajaa Arkitekter i 2010 med Joakim Skajaa. I 2018 startet han Fragment for å arbeide videre med det politiske og samfunnsorienterte fokuset. Han har undervist både på Arkitekthøgskolen i Oslo, Bergen Arkitekthøgskole, NMBU og for IBA Thüringen i Tyskland. Han sitter i styret i Leieboerforeningen og ROM For kunst og arkitektur og er blant annet juryleder for Arnstein Arneberg prisen.


www.fragmentoslo.no


Kristian Olsen Årseth

Kristian Olsen Årseth jobber som landskapsarkitekt hos Lala Tøyen i Oslo og er utdannet fra NMBU i Ås 2016. Han har vært i praksis hos Jernbaneverket og jobbet som prosjektmedarbeider for Gehl Architects før han startet som landskapsarkitekt hos Lala Tøyen i 2017. Han jobber hovedsaklig med landskap, beplantning, økologi, mobilitet, infrastruktur, gateutforming og byrom.

www.lala.no

Vera & Kyte

Designstudioet Vera & Kyte ble grunnlagt av Vera Kleppe og Åshild Kyte kort tid etter at de fullførte studiene ved Universitet i Bergen. Vera & Kyte er alltid ute etter å søke nye inntrykk og er opptatt av å være på kontinuerlig søken etter nye materialer og estetikk i alle prosjektene de engasjerer seg i. Studioet jobber med møbler, produkter og interiørarkitektur. 


www.vera-kyte.comSigrid Jordet Bruheim

Sigrid studerer landskapsarkitektur på NMBU i Ås og sitter som vararepresentant i AFAGs forbundsstyre.